Opis forum
Użytkownik
Tu wpisujemy rozne wiadomosci/ogloszenia
no to ja mam Wazne pytanie
czy gildia odpowiada wam taka jaka
co chcieli byscie zmienic co wam sie podoba a co nie
mialem juz napisanego posta a w nim wypisane rzeczy ktore ja bym chcial zmienic albo mi sie nie podobaja u nas ale go wywalilem powiem tylko ze jeśli nic sie nie zmieni to gildia moim zdaniem nigdy nie bedzie silna gildia zawsze bedziemy lani po dupie !!
Użytkownik
mi odpowiada narazie
A JAKIE BYŁO WAŻNE PYTANIE nie pisz nie na temat przeczytaj o co prosze zastanow sie i odpisz albo jeśli nie masz nic do powiedzenia nie odpisuj nic Pozdrawiam
Użytkownik
chodzilo mi oto ze to pytanie a nie ogloszenie
jesli chodzi o pytanie to prawda wazne
a i co do podobania sie gildii to mielismy zbierac te skladki to proponuje zeby jednak wprowadzic moj pkt. z wplatami co tydzien tylko wyzsze zeby byly
a i jeszcze jedno napewno sie ucieszycie bo nie bedzie mnie w wowie jeszcze pare dni poniewaz choruje
Gildia jest spoko tylko jak narazie nie mialem przyjemnosci spotkac kogos w grze no dobra pamietam jedna nocke z sexblondi
a co do skladek to moim zdaniem skladki powinny placic jakies wysoko lvlowe postacie. takie noobki jak ja powinny dostac troche fory zeby sie odbic. chyba kazdy wie jak trudne sa poczatki ;]
Użytkownik
no ale zawsze mozna cos wzucic mi sie wydaje ze ten pkt z wplatami powinien obowiazywac ale od np... 30-40 lvl wyzsze wplaty (ja tylko proponuje...
...nocka dobze powiedziane hehe ale gadalismy ze soba... a przeciez co sie bede tlumaczyl przeciez nie mam z czego xd
a i mam WAZNE pytanie czemu ta gildia nazywa sie Zakon Marii?? potepiony mial mi to powiedziec ale jakos nie wyszlo plzplzplz powiedzcie
Ostatnio edytowany przez seksblondi (2008-10-30 07:30:10)
Użytkownik
no powiedzcie plz nie jestem za maly mam 25 lat (lvl)
Użytkownik
aha dzieki i od marychy sie wzielo?!? eee ja myslalem ze jkas ciekawsza ta historia nazwy gildii
Użytkownik
baaaardzo ciekawe, zakon marychy a gdzie to magiczne ziele w grze??
dlaczego gildia sie rozpada??
dlaczego gulid bank tak zbiednial??
a i co do komentarzy kruka to :
po primo: nie sexblondi tylko seksblondi
po drugo: jak chcesz screnshota zrobic to przed wcisnij alt+z wtedy widac samego bohatera bez barow i mapy itd. itp.
Ostatnio edytowany przez seksblondi (2008-11-03 21:57:48)
Użytkownik
to tylko jeszcze screena popraw